Perinteisesti
Kuumenna pastakastike miedolla lämmöllä, älä keitä. Tarjoile esim spagetin kera.
Mikroaaltouunissa
Poista kansi ja pieta purkki höyrykuvulla. Kuumenna täydellä teholla 2-3 minuuttia.
Bruchetta
Levitä leipäviipaleille pastakastiketta ja tuoretta basilikaa sekä halutessasi parmankinkkua tai chorizoa. Ripottele pinnalle parmesaanijuustoa ja paista uunissa 225 C asteessa rapeaksi.
| Ravintosisältö | per 100 g | per 100 ml kastiketta |
|---|---|---|
| Energiaa | 340 kJ / 80 kcal | 360 kJ / 85 kcal |
| Proteiinia | 2 g | 2 g |
| Hiilihydraatteja | 8,5 g | 9 g |
| Josta sokereita | 1,8 g | 1,9 g |
| Rasvaa | 4 g | 4 g |
| Josta tyydyttynyttä | 0,8 g | 0,8 g |
| Kuitua | 2 g | |
| Natriumia | 1,1 g | 1,1 g |